lauantai 3. syyskuuta 2016

Se on täällä taas!

Helsinki Design Week. Vapaa-ajan ongelmat on taas hetkeksi ratkaistu. Koko viikko täynnä kaikkea kiinnostavaa, johon voisi mennä ja osallistua. Ihan kaikkea ei ehdi eikä jaksa, muutakin pitää viikon aikana valitettavasti tehdä.
Miten ottaa sitten paras hyöty viikosta? Etukäteen suunnittelemalla, osallistumalla itselle kaikkein tärkeimpiin tapahtumiin ja ottamalla kontakteja tapahtumissa. Liian usein näkee kainot taiteilijat seuraamassa sivusta, kuinka muut verkottuvat. Korkeintaan verkotutaan kavereiden kanssa, eikä ainakaan mennä törppöilemään outojen ihmisten kanssa. Sori vaan kanssaihmiset, mulla on tapana törttöillä. Välillä kyllä hävettää ihan pirusti, mutta en anna sen häiritä. Törttöilyviikko alkakoon!
Toivottavasti saan törttöilymateriaalini vielä painetuksi valmiiksi. Pikkupino kutistettuja portfoliomakupaloja jaettavaksi mahdollisille yhteistyökumppaneille. Suosittelen myös muita ottamaan tämän viikon vakavasti ja hankkimaan käyntikortteja, portfolioita, ynnä muuta kättä pidempää viikkoa varten. Kannattaa myös tarkistaa sähköisen portfolion tila.
Nähdään Design Weekin tapahtumissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti